Morgonlördag !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Hoppas att du mår bra trots att du har en baksmälla imorse. Jag har egentligen inte den typen av problem, moi, så jag ska snart ta en lång powerwalk med min vän, Monsieur Sol, i skogen och mer men innan vill jag jobba lite.

                     

Well, hoppas att du har en fin och solig dag - Je te souhaite un merveilleux weekend, mon cher petit ange de lumière !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Jag hade faktiskt lite ont i skallen när jag vaknade, trots att jag bara drack två små glas. Måste vara abstinensen som jag har praktiserat på sistone, eller nåt.



Det har varit en lovely dag här, igen. Sol och klarblå himmel - what more to ask for. Jag jobbade klart imorse, körde järnet på gymmet och har suttit av lite tid på takterassen med massa nya engelska skvallertidningar. Min belöning, typ.



Hoppas att du har haft en fin dag, Froggie. Ciao!

2011-05-07 @ 17:18:18
Postat av: FredVisgot

Det är som att cykla eller simma, man aldrig glömmer det, du vet. Frågan är vad betyder "två små glas" för dig? ;-) Ibland man kan tömma en helt flaska med bara två små glas, remember. Vadå, din kropp behöver att få även mer av praktik ! Hur är detta möjligt efter alla dessa långa år (av praktiken)? ;-)



Takterass?! Bor du i ett palats, Princesse? :-) Och hur är det med peoples? Är de fortfarande tokiga (som vanligt)? Vem är den galnaste av dem alla? En belöning utan bubblor. Hmm, det är inte toi



Rain and thunderhere - men 25 grader i alla fall.



Hoppas att du har en lång galen kväll/natt (som varje natt) med. Bonne soirée, belle princesse, et à la tienne (na zdrowie), som man säger i Frankrike (eller "à ta santé") !

2011-05-07 @ 21:43:33
Postat av: Casia

Två små glas betyder för mig två glas som räcker mer än väl :-) Men jag förstår ditt resonemang, Froggie. Vissa tömmer flaskan i ett svep/glas!



Hehe, ingen palats men en takvåning. Så det är pretty nice! Peoples? Alla är väl galna, antar jag. Det är ungefär samma nivå, hehe.



Nu ska jag slänga i mig frulle, sen är det jobb på flyget hela dagen som gäller. Skall spendera natten i en stad som heter Örnsköldsvik inatt.



Hoppas att du har en lovely söndag utan jobb men med sol, walks och good company (your own, that is). Ciao!

2011-05-08 @ 07:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0