Till mormor !




24/12/1933 - 21/05/2007

croix

Tu es dans mon coeur pour toujours.
Je t'aime, ma petite mamie chérie !

Kocham cię, babciu

-------   -------   -------

Nu ska jag lägga några blommor på mormors graven




Kommentarer
Postat av: Casia

Din mormor ler säkert tacksamt från himlen :-) Fast det gör hon nog även om du inte är vid hennes grav och lägger blommor...de är ju alltid med oss, våra mormödrar. Ibland när jag tänker på min mormor blir jag så otroligt ledsen, ända ner i själen...men så försöker jag att påminna mig om att hon faktiskt är med mig där och då, fast jag inte kan se henne. Men - hon kan se mig. Och då blir jag lite lugnare och kan andas igen.



Hope att du hade en fin dag, Froggie. Ciao!

2011-05-21 @ 19:13:50
Postat av: FredVisgot

Jag vet vad du menar (tro det eller nej). Oh, Princesse, jag saknar min mormor så mycket. Hon var så snäll (för snäll) med alla och smart även om aldrig var i skolan (på grund av hennes dåliga hälsa i hennes barndom). Men hennes enorma livserfarenhet gjorde henne smartare än vissa människor med deras högskolors examensbevis, du vet.



Jag älskade för mycket att höra hennes berättelser om livet och våra långa samtal som varade långt in på natten. Nostalgi, snyft, snyft.



Din mormor är med dig förever, glöm aldrig det, min lilla ängel. Jag vet att hon skyddar dig från himlen. Jag är säker att du var super söt med hon även om du och din syster gjorde det ett par skämt :



Toi : "Mormor, jag är Joanna, inte Casia" eller din sis "Mormor, jag är Casia, inte Joanna". Stackars mormor :-)



Var aldrig ledsen, min lilla gulliga ängel, för att din mormor blir jätetglad när hon ser hennes kära lilla Casia med sitt berömda vackra änglalika leende :-)



Jag gillar så mycket när du skriver på din mormor. Dziękuję, mój Aniołeczek. Dina ord blir en riktig hyllning till henne, och det är omöjligt att någon kan göra bättre än det :-)



Dobranoc, mój Aniołeczek !

2011-05-21 @ 22:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0