Morgonpromenad i skogen !



Bonjour, mon petit rayon de soleil ! Hur står det till med dig idag då??? Har precis kommit hem efter en lång promenad (mycket tankar i skallen) i skogen imorse.

               
                                              I en skog nära Bordeaux imorse !   

Det var trevligt därför att jag var ensam. De flesta människor är på stranden och njuta av solsken.

                
Hoppas att du har en trevlig söndag, min lilla ängel - Na razie, mój Aniołku !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hey, Froggie! Jag mår so much better - tillbaka till mig själv :-) Känns så skönt, jag är nästan aldrig sjuk och har ännu mer sällan feber and stuff. Så det var en upplevelse. Men nu är jag back on track! Flög tillbaka till Stockholm imorse (så det blev bara bubbelvatten på festen för mig igår) och har suttit med tv-jobb hela eftermiddagen. Ska jobba heldag på flyget imorgon.



Det har varit lite kallare här idag, men det är grönt och vackert så det gör inte så mycket. Hoppas att du hade en trevlig walk i skogen - träffade du Rödluvan, måtro? ;-)



Ha en lovely kväll, ciao!

2011-05-01 @ 20:01:50
Postat av: FredVisgot

Fantastiskt ! Min lilla ängel är tillbaka i den levandes världen :-) Ikväll kan jag sova i fred och du också, förstås ! Bubbelvatten?! Oh la la, du var faktisk sjuk. Min stackars lilla prinsessa ! Gör aldrig det igen! Jag var hemskt orolig



Haha, nej, ingen Rödluvan här. Vad du är tokig ibland ;-) Det fanns bara fåglar, myror och, well...spindlar (men de var så små att man inte kunde se dem, eller nästan).



Jag kollar en film just nu. Along Came Polly with Ben Stiller, Jennifer Aniston and Debra Messing. Har du sett den? Riktigt roligt!



Hoppas att du har en underbar kväll och det går bra med din jobbdag imorgon. Natti !

2011-05-01 @ 21:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0