Söndagsjogging !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Jippie, en av mina vänner har precis blivit franska mästare igår kväll med hans fotbollslag, Lille. Normalt bör han snart spela i landslaget. Trots att jag är fortfarande trött i morse, så jag vill gärna ta en joggingstur. Och sedan blir det dags att dricka en "liten" kopp kaffe.

              

Je te souhaite un bon dimanche avec ta chère soeur, mon petit ange de lumière - Życzę wspaniałej słonecznej niedzieli, mój Aniołeczek !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, det var väldigt roligt för din vän - ni får fira med chapange, eh?



Jag och sis har precis varit ute och gått en promenad och slängt i oss lite frulle på en uteservering. Nu ska sis to gym och jag ska träffa en vän innan jag drar till jobbet. Ha en lovely one!

2011-05-22 @ 10:00:49
Postat av: FredVisgot

Han firade det med champagne i en nattklubb i Lille (en stad i norra Frankrike), du vet hur det är, toi. Nu pratar han i tv:n just nu (ett program om fotball) för att han Är kapten. En av hans kolleger i fotbollslaget är en polack (Obraniak) som är född i Frankrike men spelar w polskiej reprezentacji. Polen har gett en massa bra fotbollsspelare till Frankrike, och inte bara. Författare, vetenskapsmän, filosofer...och modiga arbetstagare i särskilt (gruvdrifter).



Det lät jättebra. En promenad! Var? I en park, på staden, shopping (hälsa min landsman, Monsieur LV) En riktig perfekt morgon för er båda, de vackra körsbären. Din sis går ofta till gymmet, som du, eh? Men jag är säker hon är klokare än toi ;-) Hoppas att du har ett trevligt möte och lycka till med media-jobbet



Ha en lovely dag med din sis - Na razie, mój Aniołeczek !

2011-05-22 @ 11:18:44
Postat av: Casia

Hehe, du har så rätt. Min sis är mycket klokare än jag! Klokare och smartare - men så är det här i livet. Allt är inte rättvist!



Kul för din vän att nå en sån framgång - om man jobbar hårt nog, når man förr eller senare sitt mål. Så är det bara det funkar här i livet :-)



Jag och min sis promenerade runt i stan genom lite parker and stuff. Monsieur Vuitton hade stängt, så våra plånböcker tjöt av glädje, hehe.



Ciao!

2011-05-22 @ 22:05:42
Postat av: FredVisgot

Du är alltid snäll med din sis. Men det är toi som är ängeln, min söta lilla ljusängel med ett riktigt stort guldhjärta. Dessutom är du galnare än hon, Iam sure, haha ;-) Jag undrar hur ni är tillsammans. Jätteroliga, säger jag.



Jag förstår dig. Min syster är (skulle kunna att vara) bättre än jag. Men hon tänker mycket (för) på pojkarna.



Haha, hur gör du för att vara så rolig? :-D Du är bäst. Jag är säker att er promenad var fantastisk. Alla promenader blir underbara när det är med dig, Princesse. Papa, mój Aniołeczek !

2011-05-22 @ 23:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0