Förlorad i en "morgondimma" !



Dzień dobry ! Jag går i en "dimma" i morse. Var är jag? I London eller något? Vad är mitt namn? Charles av Wales? Ett problem, vad för problem? Jag skulle vilja så mycket att sova. Är trött men det är snart helg. Ciao, ciao !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, poor ya! Hoppas att veckan går snabbt så att du får besöka "den andra sidan" och äntligen få lite lugn och ro! Det är tufft när ögonen (och själen) inte får sin vila :-O Jag säger som vanligt - du får hälla i dig kaffe och åter kaffe (jag har varit utan kaffe i FEM dagar nu, can U imagine?!) samt be till högre makter om att du håller dig upprätt.



Ha en lovely day!

2011-05-25 @ 09:02:34
Postat av: FredVisgot

Jag håller med dig till 100%, i dziękuję ! Wow, 5 dagar utan kaffe ! Skämtar du med mig? Nej, det tror jag inte dig. It is impossible! Är du sjuk? :-(



32 grader i skuggan här.



Hoppas att du har en fin (efter)dag !

2011-05-25 @ 15:47:55
Postat av: Casia

Hehe, nix! Jag är inte sjuk... Well, mentalt kanske. Jag bleker bara tänderna och få får man inte dricka kaffe eller såna saker. Var riktigt svårt de första dagarna (mitt huvud levde ett eget liv) men nu har det gått ännu fler dagar och jag har nästan vant mig.



32 grader... Hombre! Jag flög från Finland imorse, där var det kallt! Men i Stockholm skiner solen. Nu ska jag promenera bort till stan och käka frulle. Ciao o ha en fin dag!

2011-05-26 @ 08:21:36
Postat av: FredVisgot

Oh, ditt berömda änglalika leende förtjänar en liten (stor) uppoffring ;-) Och dina vita tänder blir världens ljuset nu.



Har du sovit i Finland inatt? Vaasa, eh?



Bonne journée, Princesse!

2011-05-26 @ 12:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0