En onsdagskväll med vänner och sardiner !



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir ! Det var en trevlig dag idag. Efter jobbet hade jag ett besök av ett par vänner till mig och vi åt grillad sardiner på trädgården.


                                                              Sardiner på grillen !   

               
                                                     Jippie, de är redan klara !    

Mina vänner kom hem när maten var redan. What timing ! De är så generösa, visste att jag gillar att äta tomater och gav mig deras delar. Jag har alltid brukat äta sallader och stal tomater i mormors (den vegetabiliska) trädgården när jag liten. Ja, jag var en demon :-)

                                     -------   -------   -------   -------   -------   -------   -------

               

Nu går jag till säng och sova. Dors bien, ma douce et belle petite princesse. Je te souhaite un merveilleux voyage vers le pays des doux rêves - Dobranoc, miłych snów, mój Aniołeczeka !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Yummie! Du skulle trivas bra i Sverige, här åker grillen fram redan i mars, hehe. Svenskarna älskar att grila - jag ska på ett grillparty nästa vecka. De grillar mest kött och fisk men även grönsaker på spett etc.



Hoppas att du hade en trevlig kväll! Jag hade en väninna på besök, hon drack vin och jag drack bubbelvatten (igen). Sen jobbade jag tills klockan var crazy och stupade i säng. Nu har jag jobbat lite och ska ge mig iväg to grab som frulle. Mera jobb sen, blandat med ett möte och gym. God have mercy ;-)



Ha en fin dag, Froggie!

2011-05-05 @ 08:40:41
Postat av: FredVisgot

Oh la la, don't tempt me, please ! Don’t tempt me ! Jag undrar om du är verkligen en ängel eller en djävul ;-) Om jag kommer i Sverige (och det vill jag och ska göra) så vet jag inte om jag skulle kunna återvända till Frankrike. That is the problem, my little angel ;-) Själv älskar jag att grilla, även om jag gör det inte som ofta. Kanske två, tre gånger per år, du vet. Kött och fisk och grönsaker blir bättre så - även om jag inte äter vissa kött eller "fiskar".



Min kväll var verkligen trevlig, dziękuję. Men jag har ett problem tex: om jag picknickar med dig så pratar jag mycket mycket och glöm att äta maten (men inte salladen, tomater, jamais, haha).



Men varför har du druckit bubbelvatten igår kväll? Är du sjuk igen? :-( Snälla, jag vet väl att jag är den bästa men inte kalla mig "God" eller säg inte det till alla andra, okej? ;-)



Hoppas att du har ett trevligt möte och njuter av din eftermiddag - Bonne après-midi, mon petit ange !



PS : Varför aldrig bjuder du in mig att gå till gymmet med dig? Hmm, du skäms för mig, he? :-b

2011-05-05 @ 14:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0