Hermosa naturaleza !



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir ! Idag fanns det ett träd med tusen och en fin rosa blomma. Jag kunde inte låta bli att tänka på dig när jag har sett naturens skönheten, denna skönhet framför mig så tog jag några bilder för dig.

 Du är som :

             
                ...dessa blommor som berusar  hjärtat  av en stackars liten varelse !


                         ...en solstråle som förskönar naturens skönhet och mitt liv !  

Vilken tur vi har att leva i en sådan värld !

                                  -------   -------   -------   -------   -------   -------   -------

                                 

Hoppas att du är inte för trött ikväll och har en trevlig evening med din(a) vän(ner). Bonne nuit, mon cher petit ange de lumière. Fais de beaux rêves et que ta grand-mère te protège - Dobranoc, miłych snów, mój Aniołeczeka !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Naturen är universums Miss Universum, Froggie! Finns inget vackrare än det som du tog kort på. Och det bästa är att skönheten verkligen finns överallt runtomkring oss - vart än vi tittar :-)



Jag jobbade mest igår, tog lite me-time och gjorde en ansiktsbehandling och såna grejer, men annars var jag helt osocial. Orkar inte med folk när jag jobbar så här mycket. Men idag ska jag och en av mina bästa vänner gå till Berns Asiatiska restaurang igen och förhoppningsvis kan man få ner lite "normala" bubblor :-) Jag har mest druckit vatten på sistone för att jag jobbar så mycket, då måste man tyvärr säga nej till the real thing (eller jag gör det, ialla fall).



Vale, ha en fin dag, Froggie!

2011-05-06 @ 07:06:38
Postat av: FredVisgot

Jobb eller inte, du kan dricka ett eller två glas bubblor. Det spelar ingen roll för ditt jobb nästa morgon. Men om du dricker bara för att bli helt full/vara berusad så är det en annan historia. Inte lätt att jobba när man får en baksmälla, inte sant? ;-)



- Aj aj aj, dåligt minne -



Jag hade en galen jobbdag idagd med inga pauser (jippie!) och jag har inte ätit :-)Hoppas att ni har en trevlig kväll i na zdrowie !

2011-05-06 @ 21:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0