Liten positiv tanke !




               

Powerwalk i skogen imorse. 7 grader, brrr. Sommaren är ett minne blott, vintern är på ingång och julens tid står nästan för dörren...Hur man inte att le vid den här tanken? :-) Ha en fin söndag, Princesse !




Kommentarer
Postat av: Casia

Tänk att det har varit 11 grader (ja, plusgrader) hela dagen i Stockholm idag :-) Heaven! Jag och sis har varit ute och shoppat både benen och plånboken av oss, nu rastar hon kroppen på gymmet och jag tänkte rasta de små grå med lite arbete... Håller på med en dokumentär om planet som kraschlandade i Hudsonfloden (det kanske jag redan nämnt, förresten).



Hoppas att du har haft en fin söndag, Froggie, Ciao!

2011-11-27 @ 16:26:46
Postat av: FredVisgot

Nu är det moi som bor i Sibirien och inte dig. Världen är upp och ner. Incredible ! Oh, stackars plånboker ! Ujuj, jag tänker mig alla kilometer er ben har gjort idag (jag har ont i fötterna bara tänka på det). Ni, kvinnor, har en otrolig uthållighet när det gäller shopping. Inga män kan följa er, you are invincibles.



Öh nej, jag vet inte vad du pratar om. NY, i vinter? Inga dödsfall, eh? Mitt minne är lika gammal som mig :-o Men ja, det är svårt att tro det, men det är sanningen. Natti !

2011-11-27 @ 19:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0