På vägen till jobbet !



            
Dzień dobry, Słoneczko !
Hoppas du har kunnat att sova gott efter din flygjobb. I morse behöver jag andas lite. Men jag kan göra det genom att gå till jobbet (med Monsieur Solen), i alla fall. Je te souhaite une belle journée, Księżniczko !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hey, Froggie! Jag har haft full rulle de sista dagarna, och nu - efter muchas cosas - kan jag äntligen andas ut en stund och slänga mig på soffan med skvallertidningar. Heaven! Imorgon kommer min sis på besök, därför har jag jobbat undan så mycket jag bara kunde för att kunna umgås med henne när hon är här. Det händer ju inte så ofta, tyvärr.



Hoppas att du har haft en bra vecka och att du får vila huvudet lite under helgen. Här är det fortfarande relativt "varmt", dvs runt 8 grader (yippie!).



Natti!

2011-11-25 @ 21:45:08
Postat av: FredVisgot

Vadå, inte så ofta? Hey, du ser din dubbel varje dag när du är framför en spegel ;-) Och med mobiltelefon, så det är som om hon var med/framför dig. Oh la la, vad jag är smart haha :-b Joanna kommer att besöka dig mer ofta när du ska bo i din lägenhet (det är lättare på det sättet), I am sure.



Det fanns igen Froggie den här veckan, bara en Zombie-Frog. Imorse hade jag en galen träning (förlåt, det är moi som är galen), har inga armar nu och...jag skriver med fötterna, om du vill veta. Inte illa, eh?



Öh, minus 8 grader, menar du? Min ljusängel kan inte vara en snöängel i julen. Jag vet väl att det inte är kul för dig men lova mig att inte vara ledsen och att inte gråta, Princesse !



Hoppas att nyheterna på skvallertidningarna var intressanta. Hälsa Joanna från mig, okej? Enjoy your day, girls !

2011-11-26 @ 11:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0