En regnig helg i perspektiv !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Det regnar just nu och det fortsätter hela helgen. Hoppas att bladen blir gröna igen. Jag tänkte att bli en björn och sova i min grotta hela helgen. Men innan det är jobb.

                         
                                                     Miłego dnia, kwiatuszek !

Hoppas att du får ett trevligt och lugnt flygjobb idag - Bonne journée, mon cher petit ange !




Kommentarer
Postat av: Casia

Oh, jag önskar att jag också kunde gå i idé och sova mig genom helgen! Har haft en lovely week i Ängelholm, men jag har inte andats en enda stund - jobbat, tränat och jobbat med mina översättningar. Kom precis hem från en dinner och lite vin med mina friends här i Stockholm och känner mig redo för graven, hehe.



Anyways, hoppas att du får en fin helg, Froggie, och att du får vila ut!

2011-11-05 @ 21:45:27
Postat av: FredVisgot

Well, en grav är perfekt för en vampyr, men inte en ängel. Du ska kunna gå i ide när du är i Oxelösund, snart ;-) Mother Bear will cook a tasty mushroom omelette for her Mały Miś (mmm!) And me???? Snyft snyft



Jag har precis läste en massa om Polen (hela dagen) och känner att mitt huvud kommer att explodera i kväll. Det var mycket intressant men jag förstår inte polackerna. T ex : vad är skillnaden mellan Wszystkich Świętych (1 listopada) och Zaduszki (2 listopada)?



Det finns så många intressanta saker att lära sig om Polen och det polska folket. Det är otroligt (kultur, tradition, skönheten av städer och landskap i ditt hemland)! Ni är otroliga. Kommer ni från en annan planet? ;-) Jag har stor beundran för ni och Polska.



Dobranoc, miłych snów moja mała księżniczko !



Ps : Vad har du ätit på middag, Princesse? Vit vin förstås och champagne? En middag utan champagne är inte en trevlig middag, inte sant, mój Aniołeczek? ;-)

2011-11-05 @ 23:17:59
Postat av: Casia

Well, jag kan faktiskt inte svara på din fråga angående skillnaden på de där två helgerna... Ska kolla med min mamma, si? :-)



Hepp, polacker är ett intressant släkte, men det är väl alla människorna här på jorden. Mest intressanta är vi ju som individer, om du frågar mig. Varje människa är ett mysterium som inte ens hon själv kan lösa.



Vi var på ett nyöppnat ställe, en restaurang där en "känd" kock huserar i det asiatiska köket. Jag åt dumplings och drack ett glas vin. Det var helt ok, men jag var inte så imponerad som jag trodde att jag skulle bli :-) Hoppade champagnen, den tar jag nästa gång.



Ha en lovely söndag, Froggie!

2011-11-06 @ 09:32:16
Postat av: FredVisgot

Nej, jag håller inte med dig. Det är så bra att inte vara av samma åsikt, då och då. Däför att det är så man upptäcker verkligen vem som är den andra, prawda? ;-) Jag vet några saker på de flesta Folk som bor på jorden och kan säga Polen och dess folk är verkligen annorlunda från andra folk. Kom ihåg att alla folk inte har lidit lika mycket som ni. Alla människor/Folk har inte varit tvungna att övervinna motgångar i livet, historien, som det polska folket. Det är allt det som gör er vem ni är...Polackerna (och det varför ni är intressanta). Är det inte sant att polacker är diferents andra slaviska folk? Men trots att ni är annorlunda, det är med stor glädje som vi (Humans) accepterar polackerna som en fullvärdig medlem av Mänskligheten. Om ni vill väl det, förstås. Oh la la, jag är för avundsjuk på er jul. Och poslk mat, mmm :-)



Viktig fråga ;-) Du pratade om en fransk restaurang, bara en gång, på din blogg när du var på Kanarieöarna för din födelsedag. Dessutom äter du alltid på asiatiska restauranger men...det finns (några) en fransk restaurang i Sthlm eller Malmö? Hmm, du älskar kanske inte fransk mat, eh?



Jag kan inte tro att du hoppade champagnen, det är inte dig. Qui es-tu? Du har inte klarade testet, Miss Alien ;-)



Well, jag kommer snart att laga lunch nu men jag vet inte vad jag gör. Arrrggh ! Vad livet är svårt, eh? ;-) Hoppas att din mamma och din syster mår bra ! Snart är ni alla tillsammans igen och kan sjunga polska julsånger. Snart snart, haha. Na razie, mój Aniołeczek !

2011-11-06 @ 12:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0