Slut av dagen lite komplicerat !



Alive, I'm alive ! I'M ALIIIVE ! I am (so) happy to be home now :-) Man haft komplikationer på jobbet i eftermiddag (problem med datorer). Jag trodde mitt huvud skulle explodera. Tur att man hade ett fint väder med sol. För att vara ärlig skulle jag ha föredragit att ta en promenad på stadens gator och andas. Nu blir det bättre och jag kan njuta av denna lugna kväll med själv och och sova (ensam) utan mina vänner, myggorna :-)

                          

Je te souhaite d'avoir une belle soirée en Finlande, Princesse - Dobranoc !




Kommentarer
Postat av: Casia

I so get you! Jag är en väldig lugn person annars, men datorer...drive me crazy sometimes! :-O



Hoppas att du fick sova gott och att du har haft en lovely dag. Jag har haft fullt upp sen tidigmorgon, nu har jag satt mig framför datorn med ett glas champagne och ska jobba med en deadline.



Ha en lovely kväll!

2011-10-13 @ 20:24:53
Postat av: FredVisgot

Princesse, du måste veta en sak, det är en lång tid redan att jag vet vdu är en lugn person (it's so cool), lite like jag, även om jag är en (frans-)man från söder. Men utan tekniken och den lilla elektriska älvan, så vi skulle leva som i tiden av grottmänniskor igen. Skulle det inte vara bättre så? Jag är säker du skulle älska det. Grottmänniskorna var sååå romantiska med kvinnor. Oh, Paradise lost ! snyft ;-)



Brukar du ofta att dricka champagne med, hmm...din dator? Jag vill verkligen inte döma dig, men du är helt loca ;-) Na zdrowie, moja mała Księżniczko !

2011-10-13 @ 23:03:31
Postat av: Casia

Nja, jag vet inte riktigt om jag skulle vilja gå tillbaka till grottiden... Inga latte, inga LV-butiker, inga skvallertidningar. Nej, det vore nog nada for me ;-)



Hehe, jag och min dator dricker champagne ett par gånger om året. Annars är jag en ganska så hårt arbetande varelse så det blir inte ofta som jag får njuta av dropparna nuförtiden!



Ha en lovley dag!

2011-10-14 @ 09:09:54
Postat av: FredVisgot

Hmm, jag ser att du har starka argument ;-) då är det meningslöst att skicka dig min enda inbjudan för att besöka min grotta :-b Snyft, livet är så hemskt !



Beber champaña con una computadora. Dios, por qué hablo cada dia con una mujer tan loca? Ay de mi ;-)



Du dricker inte ofta, men...du justerar balansen när du är ute och du dricker ett par flaskor i kväller, eh? Oh la la, hur ska du göra för att klättra upp trapporna i din nya byggnaden? Behöv hjälp, Princesse? Tur att jag har ett stort hjärta trots att jag är en groda ;-)



Du är en underbar liten ljusängel men HELT toookig (kul!).

2011-10-14 @ 17:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0