Fredagskväll ~ 14 okt. 2011



                          
Dobry wieczór, najpiękniejsza ! Det är dags att gå ut för att äta middag med mina kollegor i ett slott i närheten av Bordeaux. Je te souhaite une belle soirée (i na zdrowie), ma douce et merveilleuse petite princesse !




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, lucky you! Själv har jag precis slängt på mig uniformen... Dags för en tur och en kort övernattning i Finland :-)



Enjoy kvällen!

2011-10-14 @ 20:39:45
Postat av: FredVisgot

Kvällen har varit jättetrevlig och maten var otrolig god. Men Jag spillde två glas (ett med vin och andra med vatten) på bordet...samtidigt :-o Alla tittade på mig och skrattade och applåderade. Vilken mardröm, eh? :-) Jag skämdes och mitt ansikte blev rött som en tomat. Efter, jag körde bilen på vägen, Älskar det och kan göra det hela natten. Well, det är dags att bränna middagskalorier med en joggingtur.



Życzę miłego dnia moja mała Księżniczko !

2011-10-15 @ 13:01:12
Postat av: Casia

Eh... Jag hoppas att det inte var du som körde? :-O Efter vinet, menar jag. Ujuj!



Otherwise - vi har alla hällt ut nåt på bordet nån gång. En del av livet, hehe.



Hope att du hade en lovely joggingtur, natti!

2011-10-15 @ 19:20:24
Postat av: FredVisgot

Det var faktiskt jag som körde (kl 23:50) men drack bara ett litet halvt glas vitt vin vid kl 19:30 och sen åt jag och drack mycket vatten (en hel sjö). Jag skulle aldrig köra om jag var full (taxi), tro moi. Mina kollegor hade fyllt mitt glas med vin men jag skulle aldrig ha druckit det. Aldrig.



Jag förstår fortfarande inte hur jag har kunnat att göra det. Jag pratade (med händerna) och plötsligt...Katastrof! Den stora skammen jag haft.



Tyvärr blev det svårt med joggingturen, inte bra idag. Hoppas det blev bra med din flyggjobb och vädret varit bättre i Finland och hade en fin lördag. Natti natti !

2011-10-15 @ 22:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0