2012-12-10


 
Jag önskar er en fin dag och vecka med all full kärlek i era två hjärtan.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Right back at ya, Froggie! Angie sitter i fönstret och tittar på snöflingorna som faller... Hennes favoritsysselsättning nuförtiden :-)

Ha en fin dag och vecka!

Svar: Jag Är fööööör avundsjuk på er. Ingen magi här, bara molnigt idag (men perfekt för att springa efter jobbet). Det måste väl vara roligt att se Angie att göra det. Jag undrar vad hon tänker på snöflingor som faller från himlen - fascinerande :-) Jag skulle vilja att prata med dem.

Hoppas att Angies näsborrarna (och hälsan också) är bra efter operationen !

Do następnego razu, Księżniczko i Angie !
FredVisgot

2012-12-10 @ 10:54:53
Postat av: Casia

Jag är lika fascinerad av henne, hehe... Angie har blivit så mycket bättre, Froggie! Nu är hon nästan helt tillbaka till sig själv. Stygnen sitter kvar runt lilla näsan, men de kommer att försvinna av sig själva. Så jag tvättar bara hennes lilla näsa och ögon försiktigt varje dag så att det inte ska bli några infektioner... Det är ju som med människor. Sår kan bli smutsiga och orsaka ännu mer bekymmer. And we are kind of done with that, Ange and I.

Vale, Froggie - hoppas att du får en lovely springtur! Jag har sprungit på stan, hehe... Det är också nåt.

Ciao!

Svar: Wow, vad en omtänksam mor du är :-) Såå söta !

Hey,You are a real tightrope walker. Hur har du gjort för att springa på snön utan att glida på marken? Om det vore mig, så skulle jag vara en stackars groda som skulle ha sina fyra ben mot himlen hela tiden. Men jag glömmer att du är en kattmamma, du :-)

Nu tar jag min springtur (15km) på min stan. Papa !
FredVisgot

2012-12-10 @ 15:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0