2012-12-15 ~ Oframkomligt Berg !


 
Det Är tids för julenshopping i dag. Detta verkar vara ett oframkomligt berg ... som varje år. Oh, min Gud, varför har inte jag lite DNA av kvinna. Tja, det är bättre att vara i en labyrint med Minotauren, tycker jag.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Good luck! Hoppas att du hittar något fint, eh? Jag ska också ut på stan en snabbis, sen är det gymmet och julfest med jobbet som väntar. Idag blåser det stormvindar i Stockholm... Dios mio. Är det inte snö så är det nåt annat. Hehe. Enjoy dagen, Froggie!

Svar: Själv har jag också en julfest med kollegerna och sen med vänner (och sen med familjen) i ett par dag. Jättefint soligt vädret morse sen regn och sol i eftermiddag. Nu ska jag snart ut och kommer hjälpa min kyrka att ge mat till dem som hungrar.


Bon dimanche !
FredVisgot

2012-12-15 @ 10:26:03
Postat av: Casia

Mr God är säkert väldigt stolt över dig, Froggie! Vi har också kyrkor som hjälper de nödställda här, man kan anmäla sig frivilligt om man vill hjälpa till. Jag hade faktiskt tänkt göra det om jag inte fick ledigt över julhelgen (och inte kunde fira jul hemma med mom), men nu skedde ett under och jag kan åka hem till Oxelösund så det blir inte av. Maybe next time...

Ha en fin dag, Froggie!

Svar: Det är inte bara kyrkan som gör detta men det finns massor av föreningar ocskå (de är oroade över att EU inte kan ge ekonomiskt stöd för att köpa mat eftersom vissa länder som Tyskland som inte vill ge pengar för det). Folk ser bara den dåliga/mörka sidan av kyrkan, religioner, men aldrig de ljusa sidor av.
God kan vara eller inte stolt över mig, jag gör det med mitt hjärta. Jag hjälper inte bara att ge mat men mitt leende också, mänsklig värme och lite kristen kärlek. Det just den andra gången i år. Om jag har problem i livet en dag, så skulle jag bli glad att någon hjälper mig lite och erbjuda ett litet leende.

Det blir bättre att du firar julen med din familj. Du måste väl njuta till 100% varje sekunder med hela din familj under varje jul för att det är inte eternal (just i hjärtat), du vet. Njut maximalt !

Je te souhaite un bon dimanche
FredVisgot

2012-12-16 @ 10:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0