Eftermiddag mellan skogen och stranden !


 
 
I början, verkade dagen vara perfek för en promenad i skogen. Turisterna är ju hos dem. Platsen var nästan öde trots att havet ligger bara några meter bort.
 
 
Genom nackdelar, kan man inte säga att vädret sedan blev perfekt för en liten promenad på stranden efter.
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, så fint! Här är det -16 grader idag.... Brr!

Svar: Man får minusgrader bara i nätter, för närvarande. Alla bilar blir vita med frost varje morgon men det Är ofta fallet innan julen. Och i allmänhet är det inte på lång sikt här i Bordeaux.
FredVisgot

2012-12-03 @ 10:23:58
Postat av: Casia

U lucky thing! Hos oss är vintern lång... Många av mina vänner/kollegor älskar snön, själv vill jag bara så långt från den som möjligt! :-)

Svar: Konstig liten polska prinsessa ! Och ändå har ni snö alla vintrar i Polen, tycker jag. Med moi är det fifty-fifty. Det är så sällsynt att få snö här i Bordeaux men jag är mer van att se snö genom TV:n, du vet. När snön faller på mitt ansikte, så blir jag ett barn igen. En av mina drömmar är att ha en riktig vit jul (men inte i bergen), men jag tycker att jag har redan sagt. För jag, snön är fortfarande full magi trots min ålder. Att ha en vit jul en gång i mitt liv är just en (underbar) barndomsdröm. Och då vår värld blir annorlunda, en magisk värld med älvor, tomtar, prinsessor och prinsar, en oskuld värld med mina ögon.

Däremot är det sant att det är mer trevlig/kul för att ta en promenad i sommar, att njuta av de söta sommarnätterna eller påträdgården. Att se alla dessa leenden i ansiktena på människor. Så kan jag förstå dig :)
FredVisgot

2012-12-04 @ 12:59:46
Postat av: Casia

Well, jag kan ge dig rätt i att snön har båt magisk över sig..Men den enda platsen som den passar på är Narnia (och snön var väl ingen hit där heller...med tanke på att Isdrottningen härskade under snötiden om jag inte minns helt fel) - om man ska länka snön till magi. Idag är det en Klass 2 varning utfärdad här i Stockholm, vilket betyder kraftigt snöfall. Det bara ner snö, Froggie! Mina fönsterkarmar är vita och Ange sitter på sin favoritplats i fönstret och tittar på snöflingorna. Hon mår bättre och bättre (fingers crossed!) så även om det snöar utanför så solar sig mitt hjärta :-)

Hope att du får en fin dag och att du får fira en vit jul en vacker (och kall) dag!

Ciao!

Svar: Oh, snö?! Jag är så avundsjuk på dig, snif :-)

Vad så kul/skön att veta hon Är bättre och bättre ! L'Amour est plus fort que tout. Toujours. Jag visste resultatet i förväg, när jag läser alla dessa så fina ord du har skrivit om henne, och vad hon gör med dig när ni är tillsammans hemma.


Hoppas att du har en fin dag och må ni ha en massa av lååånga år att leva tillsammans med massor av glädje och lycka !
FredVisgot

2012-12-05 @ 09:12:42
Postat av: Casia

Thanx, Froggie! Jag tror att du har rätt - kärlekens/tankens kraft is a powerful ting! Ange är nästan tillbaka till sig själv, det blir bättre dag för dag. And I am so happy!

Nu ska jag sticka iväg en snabbis till Tampere. Igår var det kaos här, Froggie. Inga plan lyfte från Arlanda, inga tåg gick (förutom nån tunnelbana), inga bussar, skolor stängde, folk blev fast på vägarna... Dios mio. Men idag ser det bättre ut.

Vale, gotta go. Ha en fin kväll, Froggie!

Svar: Tja, det blir Siberien, eller Narnia-land hos dig i år (not like last year, you know). Och kanske Angie är en medlem av familjen till Aslan och hon kommer börja att prata med dig med ord när du kommer hem. Qui sait? ;-)


Och själv är jag mycket glad för dig, för er båda. Det blir så lätt att se er kärlek genom dina ord.


Hoopas du har fått en trevlig flyg trots snöfall, uppe i norra Europa, så långt borta. Jag skickar en mental kyss till Angie !
FredVisgot

2012-12-06 @ 16:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0