Jutlomten har redan kommit till mig !


 
 
Tomten har redan kommit, med ett paket/en julklapp, hos mig. Jag har fått något som skulle väl kunna att hjälpa mig att bo ett eller två år i Sverige
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Det låter inte helt fel! Tomten verkar vara generös i år... Du som verkar stå på god fot med honom - kan du inte be honom att fixa så att min lilla Angie blir frisk? :-)

Svar: Åja, du har ju rÄtt. Tomten är mucket generös i år, öh ... när det blir med mina egna pengar i synnerhet, haha.


Om jag stod på god fot med honom, så skulle jag be att vilja för att han gör Angie helt frisk. Om jag hade makt att göra något alls för henne, så skulle jag gärna göra utan att tveka i ett hjärtslag. Och om hon skulle behöva ett par stjÄrnstofter (stardust), så skulle jag klättra upp där i himlen nu för att få denna dyrbara stjärnstoft för henne. Tyvärr är jag bara en man utan magiska makt (bara i mina drömmar).


Däremot litar jag på Angie och hennes amour för dig och och sin vilja att fortsätta att leva med dig för långa år ännu. Har ni redan fixat ett datum för operationen?


Hoppas hon går bra just nu :-) Have a nice evening !
FredVisgot

2012-12-02 @ 15:07:26
Postat av: Casia

Froggie, jag har redan opererat henne men det uppstod komplikationer efter ett par dagar så jag var tvungen att åka in med henne igen och lämna henne så att hon skulle få dropp etc... :-( Nu är hon hemma igen, men det är inte så mycket bättre. Mitt hjärta blöder!

Du får gärna skicka lite mental stardust till Ange!

Ciao, Froggie!

Svar: Stackars lilla Angie ! Så ung hon Är :-(


"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir" som man säger i Frankrike. Man får inte misströsta. Vad trist att läsa dina ord och att veta att ditt hjärta blöder (hemskt) ! Ah, om jag kunde att göra något för henne. Jag skickar stardust, positiv energi, värme (eller något annat) från mitt hjärta till Angie och toi ! Jag Är med Angie och toi.
FredVisgot

2012-12-03 @ 09:47:44
Postat av: Casia

Muchas, Froggie! Angie är faktiskt lite bättre, och ingen kunde vara gladare än jag :-) Peu en peu, visserligen, men... One small step for cat, one giant leap for the cats mommy! Jag håller tummarna för att hon fortsätter på samma spår... There is always hope, eh? Ciao, Froggie!

Svar: Din kommentar fyller heltmitt hjärta och min själ med en våg av glädje. Lita på din lilla bebis. Hon är ung och jag kan (virtuellt) se denna sanna kärlek som binder er två, varandra. Je crois en un "happy end" pour toi et Angie. Är med er. I knock on wood and cross my fingers too :-)
FredVisgot

2012-12-04 @ 13:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0