~ Arbetet Är Hälsa ~



Bonjour, Princesse ! I morse är jag ledsen för att snön har nästan helt försvunnit under natten. Snyft snyft snyft...Ingen anledning att inte gå till jobbet. Men för att citera en fransk sångerska "le travail, c'est la santé", haha.

                                        
                                       Lite humor är skön för att börja veckan !  

Önskar dig en underbar vecka och en trevlig och "lugn" måndag, min lilla polsja ängel !




Kommentarer
Postat av: Casia

...och här är det snö så att det räcker resten av året! Ujuj... Jag har haft föreläsningar och sen själv varit på kurs (på flygjobbet) - imorgon ska jag till Trollhättan igen och hålla möte med arbetsgivaren. Är helt slut i skallen, hehe. Jag behöver verkligen semester. NU! :-)



Hoppas att du har en bra vecka Froggie, ciao!

2012-02-08 @ 20:44:46
Postat av: FredVisgot

Igår (tisdag) var det födelsedagen till pappa. Tyvärr är en av hans bröder död måndag. Så var det en födelsedag utan champagne och tårta men med födelsespresenter att vi redan köpte ett par sedan. Jag är inte för trist eftersom hade ett problem med honom. Jag pratade redan om honom. Hans första fru (föräldralös och lärare på universitet) var verkligen helt i kär med men min farbror brukade att ligga med många andra kvinnor. Hon begick självmord på grund av det. Så kunde jag inte glömma det när jag pratade med honom.



Hey, glöm inte att du snart har semester i ditt hemland, ditt enda och riktiga land, Księżniczko :-)



Det är inte lätt att jobba på ett plan med blizzard, eh? Må Gud skydder min kära lilla ljusängel !



Je te souhaite une nuit calme avec pleins de merveilleux rêves, mon doux petit ange de Pologne !



PS : oh la la, jag skulle gärna så mycket att besöka Uniwersytet Jagiellonski där var Madame Wislawa Szymborska, Messieurs Ivo Andric, Karol Wojtyla och Mikolaj Kopernik, förstås. Krakow universitet ser för fint ut.

2012-02-08 @ 22:54:37
Postat av: Casia

Ujuj, really sad to hear... Jag minns att du har pratat om honom, och jag förstår att du inte hade honom som din allra största favorit. Men ändå. A life is a life. Hoppas att din pappa mår okej efter omständigheterna.



Nu ska jag till Bromma och sticka iväg till Trollhättan på ett låååångt möte :-)



Hoppas att du får en fin dag, Froggie!



PS - Min mamma gick på universitetet i Krakow, för länge länge sen...

2012-02-09 @ 07:36:53
Postat av: FredVisgot

Vad snäll du är, Anioleczek :-) Papa är ledsen, hur kunde det kunna vara annorlunda, eh? The life must go on. Jag är alltid förvånad över att du är minns om vad jag skriver här. You have a very good memory, a memory like an elephant, haha.



Oh, nej ! Ett låååångt möte? Min stackars lilla prinsessa ! Hoppas att du och dina kollegor har några champagnepauser ;-) Trollhättan, Kalmar, Bromma, Malmö, Stockholm, Oxelösund...snart kommer jag känna hela Sverige med dig och alla dina flyg. Och sen skulle jag kunna att skriva en book om mina virtuella resor i Sverige och världen genom dig; hahaa.



Din mamma gick verkligen på Jagellonska universitetet? Wow, vilken tur hon hade :-) Din mamma och jag skulle ha en massa av saker för att prata (om jag visste tala polska), tror jag. Hon är faktiskt en intressant människa, I am sure. Jag skulle gärna vilja ditt här universitet blir mitt nya lya. Lite för stor bara för mig, eh? Om du vill det så jag ska inbjuda dig i min nästa "lilla" palats i Krakow att dricka en flaska champagne, tak (oui på polska)? ;-) Igår kollade jag en dokumentär på universitetet "till Mikolaj Kopernik" på tv:n. En ord : JATTEFINT ! Fôrlåt att säga det men jag är heeelt kär i Krakow.



Hoppas du kommer att överleva mötet idag :-) Min -13 grader och max -3° här idag och det snöade (lite lite lite) igår -jag var fööör glad, haha. Däremöt har man en fin sol här trots brrr :-{ Papa Ksiezniczko !

2012-02-09 @ 15:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0