Så otåligt !



                                                       

Dieu, jag vill vara i Stockholm NU ! Jag dööör. Jag är hemskt trött på Frankrike. Hoppas att du har en looovely dag, Princesse !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Vi är alla rätt trötta på våra länder ibland, eh? Av en eller annan anledning. Igår kväll började det snöa snöbollar här - nice, eh? Fast jag var så trött att jag knappt märkte nåt när jag släpade mig hem från jobbet, hehe. Idag har jag "ledigt", dvs jobbar med tv-jobb och lite annat smått och gott.



Hoppas att du får en lovely dag, Froggie - trots ditt "Frankrike" ;-)

2012-02-15 @ 08:50:14
Postat av: FredVisgot

Jag tycker du skulle ha varit en perfekt (svensk) diplomat.



Det snöar snöbollar I Stklm och det regnar bara vattendroppar här med 7 grader nu. Ja, PLUS sju grader - det är skönt trots regnet.



Snälla och svara till min fråga (om du har tiden för) : vad rekommenderar du flygbuss eller swebus? Jag tänkte att ta Arl. Express för att ta mitt flyg tillbaka (om jag kommer tillbaka i Frankrike, förstås). När jag ska vara i Sverige så jag kommer njuta av varje stund där (dagsljus, "atmosfär" i stan och parker, kvällspromenader, osv...) - som om det är sista gång.



Att ha ledigt i dag att jobba med tv-jobb, det är sååå toi, min kära lilla Askungen ;-)



Papa Ksiezniczko !



P.S. : sista veckan var jag, du och din syster i min dröm. Vi pratade och sen din "halv" sa någon sak om dig. Konstigt ! Jag kunde (ville) inte prata efter det. Men din syster har inte varit ond (elak) mot moi eller otrevlig. Absolut inte. Men man ibland pratar för, du vet. Ok, det var bara en (mar-)dröm. A message from my subconscious? :-)

2012-02-15 @ 13:43:31
Postat av: Casia

Froggie, jag brukade alltid ta flygbussen när jag jobbade på Arlanda förut... Och det funkade bra! De går rätt ofta, var 15:e minut eller nåt, så det borde funka. Har ej åkt med Swebus till eller från Arlanda innan, men jag antar att det funkar rätt bra det med.



Hehe, min sis säger konstiga saker ibland... ;-) Vale, nu ska jag fortsätta jobba, ciao Froggie!

2012-02-15 @ 15:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0