"Ład i postęp"






http://yoono.com/   kan bli intressant om man vill få alla de sociala nätverk och snabbmeddelanden-tjänster (facebook, twitter, osv...) på bara en samma sida. Dessutom är det en fransman som har uppfunnit det.



Ikväll har jag ätit en "éclair au chocolat", ett annat franskt bakverk, med te. Man har inte bara croissanter i Frankrike.

                     

Śpij dobrze moja mała Księżniczko !    




Kommentarer
Postat av: Casia

Dios mio... Jag skulle bli sönderstressad, hehe. Så mycket saker att hålla ögonen på! Folk förlitar ju sig helt på datorerna i dagens samhälle. Well, både bra och dåligt, I guess.



Vilken fin "middag" du hade, eh? Ni fransmän ska ju vara bra på det där med bakverk... Jag har en väninna som älskar croissanter (själv har jag ätit dem typ två gånger i mitt liv) och kan äta dem när som helst på dygnet.



Vale, Froggie. Nu ska jag jobba lite... Jätteintressant jobb, "Planet Earth". Har ett par avsnitt som jag ska göra. Ha en lovely dag!



2012-02-29 @ 09:22:51
Postat av: FredVisgot

Jag behöver inte det eftersom har bara en facebook, bloggen, youtube och runt en miljon e-postadresser. Men jag har glömt 99,97% av dem - jag minns den viktigaste ;-)



Med maten och inte bara bakverk. Man älskar att äta god mat och dricka vin förtsås, haha. Och man hade 360 olika ostsorter i Frankrike in the past (mer 1000 nuförtiden), vet du? Well, om de var fransk croissanter så kan jag förstå er. Men det finns så mycket andra goda saker att äta här, tror jag...även om jag äter inte så ofta bakverk. Det är svårt för mig att tänka sig att du äter croissanter eller fransk mat. Dessutom är polska maten bättre än den vår (eller svenska maten), eh? Eller, din mat är mer bättre än all annan mat på jorden, I am sure ;-)



Känner inte "Planet Earth", bara "Lonely Planet". Men jag är säker att denna naturdokumentärserie har härliga bilder på Mother Nature. Jag gillar den även om jag kollar tv:n bara då och då.



Sol och 19 grader i eftermiddag här. Milego dnia, Anio

2012-02-29 @ 12:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0