#!@*?! kręcz szyi !




              
I morse vaknade jag med #!@*?! nackspärr (kręcz szyi). Omöjligt att hoppa från damm till damm. I dag kan du kalla mig Robot-froggie. Ha en lovely, lovely dag, Princesse !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hm. Du får väl snällt sitta kvar i en och samma damm tills nacken åter kan snurra, si?



Själv har jag hoppat från källaren till lägenheten och vidare till Frälsningsarmén (ett ställe där man lämnar kläder och prylar som man inte vill ha) och så soptippen etc. I Malmö, alltså. Håller på att rensa lägenheten här på mina tillhörigheter (sis också, hon har också sina grejer här) och vi har slitit hela dagen... Nu är det soffläge för oss bägge, hehe.



Jag har varit i Köpenhamn ett par dagar och nu stannar jag här tills på fredag, sen kör jag upp med mina grejer till Stockholm. Home again :-)



Hope att din nacke återfår sin ursprungliga status så fort som möjligt och att du kan sova gott, Froggie. Natti!

2012-01-04 @ 19:34:01
Postat av: FredVisgot

Människorna har skrattat åt mig hela dagen. Varför var de så "elaka" med moi och min stackars nacke? Nej, I am not a robot. Snyft snyft.



Vad ni är generösa :-) Jag känner väl the Salavtion Amy. Hey, du har långa semester just nu. Jag säger "semester" men jag tror att detta ord bara är för barnen. Är det fortfarande sommaren hos dig, i Malmö i särskilt? Julen, nyåret och en vecka extra med din syster...Du är j¨tteglad, jag säker :-) Hälsa Joanna och Kompis och Rasti, förstås. Tack för dina ord. Dziękuję :-) Natti, Princesse !

2012-01-04 @ 20:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0