Till Narnias Kronprinsessan !





                                  

Hennes Kunglig Höghet Casia, Narnias Kronprinsessa, Hertiginna av Zawiercie-Oxelösund (wow, inte lätt att andas) skulle kunna att vakna up nu, eh? Hur är det möjligt att sova hela dagen? Ers Kunglig höghet, vill hon att ha sin rejäl frukost i sängen? Prinsessor ;-) Have a rgeat day, dear daugther of Eve !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe, ingen sovmorgon här inte! Jag flög över till Trollhättan för ett möte och kom precis tillbaka, så early morning och late night - måste jobba med översättningen en stund innan sängen kallar. Sen är det upp kl fyra imorgon och en heldag med jobb på Arlanda... Skönhetssömn, por favor! Hope att du har haft en fin dag, Froggie, Natti!

2012-01-19 @ 18:30:07
Postat av: FredVisgot

Pracujesz za dużo, Aniołeczek. Jesteś Polką, naprawdę ;-) Jag vet aldrig om jag skriver polska (lite) bra (förlåt). Om det är bara "lite" så skulle jag bli jätteglad (så svårt). Jag blir verkligen helt galen på grund av dig ;-) Hoppas översättningen blir lite mer intressant än den tidigare med "Swamp peolpe", eh? Din säng har saknat dig så mycket; jag Är säker. Hey, det blivit en hel dag utan dig. 13 grader här :-)



Sov gott, dröm söt och var vacker som en blomma i full blom i våren, Princesse !

2012-01-19 @ 20:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0