Rädda Moby Dick !




              

Om jag inte vill se ut som en val, så måste jag sluta att äta maten lagad av mamma (mat, bröd, kakor med te) hos mina föräldrar (så ofta) . Men det är sååå god. Svårt att motstå frestelsen.

                                                                   *       *       *     

                       

Milych snow, moj Anioleczek !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Vilken fin komplimang till din mamma!



Jag säger lite samma sak (fast ändå inte) - vilken tur att jag inte har nån ugn (än), så att jag inte kan baka scones varje dag! Då skulle jag rulla fram, for sure.



Hope att du har haft en fin dag, Froggie. Jag har jobbat, tränat och vinkat av min sis (vi besökte Louis Vuitton innan hon drog till flyget, hehe).



Ha en lovely kväll, ciao!

2012-01-30 @ 18:41:53
Postat av: FredVisgot

Men hur gör du för att leva utan ugn? Öh, det skulle kanske vara dags att köpa en, eh? Jag tror att du förväntar dig att jag är i Sverige så att bär jag din nya ugn på min rygg tills ditt palats, inte sant? :-o Okej, om du erbjuder mig scones efter, inget problem då. Och jag skulle bli en val med, på riktigt ;-)



Idag var jag i Limoges. Känner du? Auguste Renoir var född i den här staden och alla de kungliga familjerna (en del av lyxhoteller) har porslin från Limoges, du vet. En vacker stan, tro jag. Tänkte aldrig att somna i min säng ikväll. Mitt tåg till Bordeaux var sent på grund av den snö som faller någonstans i norra och centrala Frankrike (här det regnar ute just nu - ingen snö tyvärr). Detta är typiskt franskt att ha problem med tågar, flygplan, bussar, bilar när snöar det och med bara 2 cm snö.



Jag tänkte att du sovat i Finland ikväll. Moi, jag är helt slut nu. Bonne nuit, ma douce princesse de conte de fée !

2012-01-30 @ 23:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0