Jestem uzależniony od ...



(Öh, är jag sjuk, doktorn?) Jag kan inte. Nej, jag kan inte vara i Stockholm under tio dagar utan att skriva på min blogg. Jag försökte men jag kan verkligen inte det. Även om orden är bara ord, så behöver jag desperat DINA ord. I am afraid of being completely addicted to...

Ett seriöst stort problem, jag?!?




Kommentarer
Postat av: Casia

No comprendo, Froggie. Har du varit i Stockholm eller kommer du att vara här? Lite oklart, hehe. Du är inte sjuk, eh? Ord kan vara väldigt lockande ibland, but that is not a bad thing.



Ciao!

2012-01-07 @ 08:55:30
Postat av: FredVisgot

Jag kommer vara i Stockholm 02 mars-12 mars (10 dagar). Har redan ett rum (ett misstag) och flygbiljetter tur och retur (inte SAS för att det är bättre med AirFrance om jag har...ett problem på planet). Ska fira min födelsedag där. Är det inte en fin födelsedagspresent från mig till själv? Jag ska kanske inte ta planet för retur till Frankrike, haha. Vem vet? Är det klart nu eller inte? :-b Och om jag inte bor i Sverige så ska jag vara dit i december 2012 för att fira nästa jul och nyår (med ett bäst hotellrum). Håller tummarna för en vit jul - jag vill också se Narnia-landet ;-)



Tar du Arlanda Express från flygplatsen till Stokcholm? Hur Är vädret i mars i Sverige? Det är för kul nästa alla hotell erbjuder gratis internet. Ja, jag är sjuk därför att jag behöver dina ord för att vara bra/bli jätteglad. Beroendet to your words blir en sjukdom, en god sjukdom ;-) Ett slumpmässigt exempel : addiction to sex är verkligen en sjukdom och det är varför det finns en berömd (?) klinik för människorna som har detta typ av problem i...Stockholm, haha. Känner du den? Jag har kollat det på nyheter på den franska tv:n. Varför i Stockholm, i Sverige? Det är verkligen besynnerligt -öh, inte riktigt. Men perfekt för våra franska politiker. Ni har konstiga saker i Svergie men nada över beroendet av koffein koffein koffein. Hmm, ikväll dricker jag te ;-)

2012-01-07 @ 14:20:30
Postat av: Casia

Det låter ju lovely, Froggie! Jag tror att du kommer att få en underbar födelsedag :-) Jag och sis ska också fira vår här i Sthlm, har redan bokat bord för vår obligatoriska afternoon-tea, hehe.



Jag tar alltid Arlanda Express till och från jobbet, men jag har ett personalkort så det blir inte lika dyrt för mig som för alla andra "vanliga dödliga". När jag inte jobbade på flyget och inte hade bråttom nånstans (när jag skulle ta mig till och från flygplatsen, det vill säga) brukade jag faktiskt ta flygbussen. Det är halva priset mot tåget och man får lite sightseeing på köpet :-)



Vädret i mars i Sverige är härligt vår-aktigt om du har tur och inte så lovely vinterplask om du har otur. Svårt att säga, med andra ord. Speciellt när vädret har varit som det har varit den senaste tiden... Så det är väl bara att hålla tummarna för att det inte är alltför blåsigt, regnigt och kallt :-)



Klinik i Sthlm? Hmm... Nope, never heard of it.



Anyways, du får höra av dig när du är i stan, Froggie, så kan vi hinka lite bubbel på Grand, eh? Ciao!

2012-01-08 @ 18:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0