Vill ha några nyheter om din kattunge


 
Hur är det med Angie? Är den fortfarande en snäll och lugn liten ängel eller en liten djävul mycket mycket rastlöst - men mindre "värre" än sin adoptivmoder i alla fall (hahaha)? Vad tycker hon om sin lya? Nu vet den varje hörn av lägenheten, eh? Hon drömmer säkert hoppa på fåglar när hon ser dem genom fönstren.
 
 
Jag undrar vad din lilla kattunge har i huvudet när den ser dig. T ex :"Hoppas att mamma jobbar i Finland idag. Så blir det a bloody party med mina vänner (möss) ikväll". Bonne journée, cher petit ange de lumière !
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Lilla Angie är en mix av vingar och horn ;-) Hon känner sig väl hemma nu och jag har inte fullt lika dåligt samvete när jag lämnar henne. Jag måste ju arbeta and stuff! Men som sagt, hon har vant sig nu plus att hon känner sig trygg i sitt "nya" hem och då är det lättare för henne att vara på egen hand. Fast hon är fortfarande gladast när jag är bredvid henne!

Hope att du inte jobbar ihjäl dig och att du kan njuta av lite solstrålar - här är det sol idag, knock on wood, och jag har lite jobb att göra all day innan jag försvinner till Finland.

Enjoy dagen, Froggie!

2012-07-03 @ 10:10:52
Postat av: FredVisgot

En mix av vingar och horn like you, Księżniczko ;-) Angie är verkligen hos henne nu ... med dig. Men jag trodde att katter var mycket självständiga. Akta dig, hon kommer snart jaga kat-killar, haha.

Jag kommer att dö på jobbet och jobbar hemma, blablabla :-) men njuter solstrålar maximum, i alla fall. För mig, att gå hem blir en trevlig promenad varje sommar och sen jag springer nästan varje kväll, när det blir mindre värmt (28-35 grader här).

I Finland, toi?! Hey, det blir fiesta hos dig. Hoppas little Angie bjuder mig ikväll ;-)

Nu är jag snart hemma och har ett möte med mina jättegoda vänner - ankor, haha. Papa, Aniołku !

2012-07-03 @ 16:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0