Frulle i Carrefour !



Cześć, słoneczko ! Hoppas allt varit ok och du är väl tillbaka hos dig, Princesse. Imorse tänkte jag att ta min frukost på ett kafé i Carrefour och handla också.

                         

Hoppas att du har en underbar dag med Monsieur Sol - Je te souhaite une belle et agréable journée, mon doux petit ange !       




Kommentarer
Postat av: Casia

Caféet i Carrefour sounds like a dream! Själv svepte jag en kaffe runt sex-tiden imorse innan jag satte på the job-face, hehe. Men nu är jag back home, har till och med hunnit med både gym och textarjobb. Lite finito just nu, men har saker att fixa så det är bara att fortsätta krälandet, hehe.



Vi var två timmar sena igår, men det var rätt lugnt ändå. Jobbade med mina favoritpiloter (en av dem slutar imorgon och ska flytta till Hong Kong för att jobba där. Hong-bloody-Kong!) så det gjorde allt mycket lättare :-) Passagerarna var snälla (inga blåmärken) och tiden gick snabbt.



Hoppas att du hittade nåt trevligt i Carrefour och att du fick en nice, lugn frulle.



Ciao, Froggie!

2012-03-22 @ 16:18:42
Postat av: Anonym

En kaffe kl 06:00 och sen 06:30, 07:00, 07:30, osv...Här är hur gör man för substituera blodet genom/med koffein i kroppen, eller hur?



Oh la la, två timmar sena ! Hur Är det möjligt? Tur att du var hos dig (läs : airpane), Princesse. Men tiden går alltid snabbt när man har många saker att göra eller att säga ... Dessutom verkar vad att vara otrevliga stunder blir trevliga stunder ofta. Man kan alldrig veta det. Man kan heta det : Livets magi.



Nice, lugn var orden. Köpte hälsosam mat för att få energi, t ex : vin ;-) Nu ska jag och jobba muskler.



Hoppas att du har en lovely kväll. Papa, Aniołku !

2012-03-22 @ 17:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0