Maj i mars !



Cześć Kwiatuszku ! Här är vädret som man är redan i maj med maxi 22-24 grader. Jag känner även att mitt ansikte värms av solsken när jag är ute, lite som om mitt ansikte varit i brand. Snart kommer min solbränna från Stockholm ge vika för en fransk brun färg. Träden börjar att ha blommor och gröna blad.



                                                             ******* ******* ******* 

                                              

Je te souhaite une splendide journée, mon éternel petit ange à moi !




Kommentarer
Postat av: Casia

Looks lovely! Och 20 grader plus låter som en dröm... Här har det varit runt 12 grader idag, men jag har jobbat sen fem imorse, sprungit på olika möten och nu har jag precis kommit hem och ska avsluta lite arbete innan jag stupar i säng. Har inte märkt så mycket av de där 12 graderna, med andra ord.



Förhoppningsvis får man ta del av lite solstrålar snart, för jag ser ut som en zombie, hehe... Hoppas att du har haft en lovely dag, Froggie.Ciao!

2012-03-26 @ 18:18:46
Postat av: FredVisgot

Aniołku, du har fortfarande inte tid för dig själv men det är snart helgen, eh? Du ska kunna bli den nattens dröttningen igen...dröttningen till zombier, haha ;-) Ah, om alla zombier har sett ut som min lilla ljusängel. Det skulle vara paradiset. Neeejjjj, det finns bara en ljusängel i den här världen var man lever och ... Det är ju BÄTTRE så.



Papa, moja mała Księżniczko!

2012-03-27 @ 05:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0