Dinosauries minne !



Oh la la, jag har glömt saker i Frankrike, men inte mitt huvud, tyvärr. Hoppas allt är bra med toi, din syster i Dk och din lilla polska mamma (i Oxölesund). Nu ska jag äta  frulle. Önskar dig en looooovely dag, min lilla prinsessa av Zawercie - forever !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Oh la la! Vilka fina kort :-) Hoppas att du njuter av din vistelse, även om det är lite kallt, hehe... Ha en lovely dag, Froggie!

2012-03-06 @ 12:59:21
Postat av: FredVisgot

Jag tror att jag går 30-40 km per dag. Mellan kl 11:00 och 12:00, går jag och sitter, ensam, och äter ett äpple nästan alla dagar på en bänk (att tänka) "Kungsbrostrand" "Kungsholmsstranding". Och jag sitter på "Kronobergsparken". Och sen blir det "Norr Mälarstrand", sitter igen på en bänk nära en bensinstation och "Orangerieret". Jag blir en perfekt svensk (läs : njuta solsken och Zzzz, haha). Kan inte vara ensam i stan, så jag går att tänka. Och Gud vet att jag tror att en hel del sedan jag var i Stockholm. Hela tiden. Jag tänkte prata mycket svenska men jag tror inte tala med någon. I eftermiddag går jag (igen) någonstans i staden tills Kl 17:00-17:30. Bara en kvällspromenad i stan och gick vilse i stan, visste var jag var, haha.



Och nej, inte en droppe champagne på min födelsedag. För mig är det en dag som alla andra under året. Jag var i mitt rum tänkande ... alltid.



Idag har jag träffat Monsieur LV i Stureplan och sett din Wayne's C. Nu tänkte göra min promenad på Kungsbrosstrand osv...Eftersom gjort jag inte det "imorse". Behöver att somna lite på en bänk :-) Hey, idag är det våren. Mycket bra.



Papa, Księżniczko :-)

2012-03-06 @ 14:08:40
Postat av: Cas

Ujuj, dina ben är säkert överlyckliga när kvällen närmar sig ;-) Men det är ju så man upptäcker en stad bäst - till fots, alltså. Hoppas att det blir lite varmare nu i dagarna, men du kanske blir varm av allt promenerande, hehe.



Norr Mälarstrand är mina gamla hemtrakter :-) Jag brukade alltid jogga där förut, jättevacker sträcka.



Ingen champagne på födelsdagen? That's almost a sin, Froggie!



Anyways, ha en fortsatt bra Stockholm-time!

2012-03-06 @ 19:52:30
Postat av: Christelle

hi, Casia. r u fine? J'espere que mon frere n'est pas trop ennuyeux et qu'il te laisse parler de temps en temps. F est timide mais quand il commence à parler, alors personne ne peut l'arrêter, pas même Dieu, je te jure que c'est vrai :) mais je suis certaine que tu peux l'apprivoiser, avec un sourire ;) maintenant je vais au travail. kiss



Ace, j'attends toujours les photos de Stockholm

2012-03-07 @ 13:44:28
Postat av: Casia

Hi, Christelle! I'm fine, thanx - hope that you are as well :-)' A lot of work, though, so I'm just rushing off to a meeting over breakfast (and a loooot of coffe, hehe). Have a lovely day, all the best, Casia

2012-03-08 @ 08:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0