Nästan semester : T - U - K


 
Wow, vilken jättefin solig söndag (med 29 grader) man haft - Äntligen !. Detta påminner mig om att det är mina nästa semester blir i Tyskland, Ungern och Kroatien (och sina härliga strÄnder) i augusti. Jag gillar så mycket sommaren. I 2014 ska det bli ... Polen.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Oh, U lucky cookie! Här ligger snön fortfarande kvar... Hepp, for real. Fast igår (söndag) var det faktiskt tio grader här och jag körde min första joggingrunda utomhus. Yeey! I juni ska jag till Norge och springa halvmaraton (vet inte om jag har skrivit det redan) så det är dags att börja öva!

Din semester låter inte helt fel. Jag har faktiskt aldrig besökt nån av de där länderna. Du får dokumentera besöken på bloggen, eh? Och du kommer att älska Polen! :-)

Ciao, Froggie!

Svar: Nej, jag visste inte att du skulle delta i halvmaraton. Du imponerar på mig.
Jag kan inte lova dig att jag ska dokumentera besöken på bloggen. Dessutom undrar jag om jag kommer älska Polen, men kan faktiskt säga "jag älskar den stora polska historien" och lite kulturen eftersom jag bara känner lite lite den ^polska kulturen. Människor runt omkring mig inte gillar att jag talar så ofta om Polen, eftersom jag tror, jag hoppas att detta land kommer att bli så kraftfull som Tyskland, Storbritannien. Jag vill tro på det, jag vill hitta ett land som fascinerar mig sedan jag var liten. Polen är det enda landet i Europa som motstår krisen. Det är inte en fara om Polen var en stor kontinental (i Europa) makt i det förflutna.

Hälsa din lilla ängeln !
FredVisgot

2013-04-15 @ 20:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0