2013-02-16


 
 
 
Nu lever jag inte längre i den förhistoriska tiden eller medeltiden. Däremot behöver jag lära hur det hela fungerar för jag är fortfarande lite en cromagnonmänniskan, haha.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Bättre sent än aldrig, Froggie! Du kommer att bli beroende, I promise...

Svar: Jag begravde min gamla telefon (snif snif) som dateras från förhistorian. Det var en mycket rörliga ceremoni. Du är alltid trogen Hotmail ser jag. Det spelar ingen roll, jag skriver dig aldrig. Var inte rädd för den lilla grodan som inte en hemsk -vågar jag säga ordet- spindel. Jag är en person som respekterar människor och lämnar dem i fred. Jag försökte facebook (har två) men, det har blivit tråkigt. Vet inte försöka allt på fb, och vet inte om jag accepterar vänner på. Jag sÄger till mig själv : "Pourquoi?" Ja, jag är fortfarande lite en cromagnonmänniska som du kan se det.

Hoppas allt är bra med dig, din familj och Angie !
FredVisgot

2013-02-18 @ 09:42:51
Postat av: Casia

Well, jag har alltid haft en hotmail-adress so I stick with it :-) Jag har också facebook, mest för att hålla kontakt med såna vänner som jag inte kan träffa på daily basis. Jag vet att många tycker att facebook bara är skräp, men det är faktiskt vad man gör det till (som med allt här i livet).

Min lilla Angie mår bra nu (efter sin näsoperation) men hon hatar när jag är borta från vårt lilla hem! Idag har jag haft kurs hela dagen och sen satt jag i möte - när jag kom hem, satt det lilla "skriket" och väntade på att lätta sitt hjärta/mun. Oh my god. Mina öron håller på att ramla av, hehe.

Well, hope att du har en lugnare kväll!

Svar: Jag ser inte intresse att ha 5000 vänner på fb om du inte kan prata med dem alla. Vet inte vad att tänka på det. Jag föredrar att prata med dem, även genom en webbkam. Men det är inte en dålig sak om människor är glada med, tycker jag. Just att inte bra för att sätta/ladda ner videor på, tyvärr.


Jättekul att veta att den lilla ängeln mår väl bättre nu. och hon visar hur mycket sin mamma saknar henne -på sitt eget sätt till henne.
FredVisgot

2013-02-20 @ 19:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0