Att stiga till toppen !


 
Efter två månader av mulet väder har det blivit jätteskönt att ha en hel solig vecka - även om det Är kallt igen. Moral och energi börjar att stiga till toppen. Här ingen snö i den här vintern. Hmm, att tänka på det, jag tycker att sommaren inte kommer bli så topp i år. Qui vivra verra ! som man säger i Frankrike.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Själv är jag allt annat än kräsen det här året - ge mig några solstrålar och runt 15 grader and I'll be in heaven! Jag sa precis till min pilot imorse att vintern är här för att stanna - för gott. So more spring, summer or autmn. Bara vitt så långt ögat når. Brrr... Tror att jag utvandrar till nån varmare planet. Solen, kanske? Hehe...

Svar: Slutligen har jag rusat att skriva detta inlägg. Imorse har jag sett några snöflingor ... i den 23 february. Jag brukar att hjälpa en vän att sälja cupcakes/muffins i en marknad alla lördagar (kl 07:30 - 13:00). Jag Är helt slut för att gick till där, på cykel (första gång). Ca 15 km, minus åtta grader. Jag kommer inte göra det länge. Men människor gillar att prata med mig.

Solen, säger du? Hmm, jag tycker att du har en fantastisk idé. Bon voyage ;-) Snart blir det temperaturer över 10 grader här (i Bordeaux). 12 grader när jag ska vara i Stockholm. Är jag inte helt tokig? Vet inte om jag springer imorgon. Flyger du alla dagar?

Bonne soirée
FredVisgot

2013-02-23 @ 16:34:31
Postat av: Casia

Dios mio, Froggie. U must be out of your mind! Cykla i minusgrader... Jag kan knappt GÅ i minusgrader. Det är ett under att du överlevde :-)

Solen har visat sitt nylle här idag också, men det är fortfarande kallt. Minus elva grader när jag kom hem från jobbet tidigt imorse. Help...!

Jag flyger inte alla dagar - det är lite olika (jag och en kollega gör vårt schema så vi har försökt att fixa det så optimalt det bara går). Men även när jag flyger så är det oftast inga långa turer och det är rätt skönt. Sen tar det fackliga arbetet bloody mycket tid - möten hit och möten dit.

Du vet att du inte ska lita alltför mycket på det här med vädret vad gäller Sverige...? ;-) 12 grader kan lika gärna plötsligt bli minus fem. Just so you know... Ha en lovely dag!

2013-02-25 @ 16:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0