Czwartek, 04 lipca 2013


 
 
 
"Karaluchy pod poduchy !", som ni säger i Polen  :-)
 
*******   *******   *******
 
Dlaczego karaluchy? Konstigt men det är också roligt att upptäcka ett främmande språk, ett land genom dessa uttryck.
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Ingen aning! Ska fråga min mom vid tillfälle. Polska är ett roligt språk :-)

Svar: Du var också en liten kackerlacka, när du var liten? ;-)

Så lära sig det polska språket kommer att ha roligt för mig, tycker du? Eller jag ska bli galen och mitt huvud kommer att explodera, he? :-)


Fösta gången man fått mer 30 grader i år. Sommaren var inte bråttom att komma hit men den Är vÄl här nu. I am happy, very happy with the warm and sunny day today. Jag är i Pyrenéerna. Imorgon ska jag delta i en liten cykelstävling (MTB).


Dobranoc !
FredVisgot

2013-07-06 @ 17:35:31
Postat av: Casia

Hehe, vi är väl alla Kafka-wannabes nånstans i vårt inre, eh? ;-) Du kommer säkert att bli galen, men på ett bra sätt.

Skönt att värmen kommit till dig - här har det varit riktigt varmt (förutom igår när det regnade) och i helgen ska det bli riktigt varmt igen. Jag åker till Oxelösund imorgon, fredag, och hälsar på mom :-)

Hur gick det med cykeltävlingen?

Svar: Jag vet inte om jag måste säga det till dig. Jag var inte den bästa, naturligtvis, men inte den sista :-) Jag föll, då och då - Gör inte narr av mig som mina vänner gjorde, Bordeaux Är inte Pyrenéerna, man har inga berg hÄr, i Bordeaux. Men du känner inte Pyrenéerna, tror jag.

Jag mötte en tjej som kommer från Moskva (en typisk ryska) i juni och hon sa det blev mer 30 grader hos hon i Moskva i juni. Men hÄr, man fick bara regnet och kallt i Bordeaux. Däremot blivit det mer 30 grader under dagar och mer 24varj kväll i juli. Kull att veta så ofta varmt där du bor :-) Nästan paradiset.


Hälsa din mamma (hoppas allt går bra med henne och all din familj ocskå) och glöm inte att dricka några bubblor med din mamma och njuta solen i Oxelösund ! Jag ska skicka några virtuella vita-röda blommor till din mamma och några "polska" tÄnkar till himmeslka mormor.
FredVisgot

2013-07-11 @ 19:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0