03-03-2013


 
Vilket jättefint vÄder i Stockholm i dag !
 
Tja, jag har min egna gata i den svenska huvudstaden, visste jag det.
 
Frankrik är överallt. Oui, Madame !
 
MonDieu ! Vilken sorts värld lever vi?
 
 
Typiskt svenskt !
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe... Den där ljusstaken är verkligen typiskt svensk! :-) Det kanske är dags att ta bort den, dock. Ljusstakar brukar bara vara framme över vintern och DEN ÄR JU SLUT, eh?

Är du i Stockholm, Froggie? Om jag inte minns helt fel så skrev du att du skulle besöka staden under våren. Oavsett - hoppas att du har en lovely dag, var än du befinner dig! :-)

Svar: Den är ju slut?! Slutet på vad? Öööh, vintern? Imorse hade jag prata med en vän som sa mig det blev bara 17 grader i Bordeaux igår.


Jag vet en groda (inget behov att avslöja hans namn här) som hade sina fyra ben mot himlen i lördags. But it's a secret between youand me, of course. Shhhhh ;-)



Och nej, jag har aldrig pratat om en eventuell besök på våren (så mycket/för regn och jag hatar regnet). Sommaren blir ok, eller september för halvmaraton (bara i 2014). Tänkte att upptäcka halvmarathons- banan, de närmaste dagarna. I don't know. Jag har fortfarande tiden framför mig.


Min vän har ju skickat mig en video. Om du vill så kan du lite kolla Bordeaux - 12minuter13 tills 14minuter ; 15minuter38 tills 16min08 (och highest sand dune of Europ 21minuter 25 tills 22minuter 45)


http://videos.arte.tv/fr/videos/bienvenue-dans-le-bordelais--7349812.html


Ciao
FredVisgot

2013-03-04 @ 16:44:59
Postat av: Casia

Hey, Froggie! Jag försökte kolla in videon, men det gick inte... Glöm inte att jag är blond, eh?

Hoppas att allt är bra med dig och att du inte fryser ihjäl som vi - fortfarande gör - overhere. Minusgrader bigtime och vi är ju snart inne i april!!! Igår och förrgår var det värsta snöstormen. SNÖSTORM, Froggie. Det är vitt överallt och så bloody kallt... Crap. Men vad gör man?

Jag ska sticka iväg till Finland över helgen så det blir inte varmare direkt... Vale, hope att du får en lovely fredagskväll och en nice helg! Ciao!

Svar: Även en video inte är evig.
Här blir det mellan 15 till 20 grader. Solen, regnet men ingen snöstorm.

Zycze WesolychSwiat, smacznego jajka imokrego dyngusa
FredVisgot

2013-03-22 @ 18:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0