Sista bilder på mitt besök i Stklm


 
Jag såg äntligen Hagaparken med mina egna ögon - glömde besöka den förra år.
 
 
 Ja, jag lyckades hitta A. Nobels graven.
 
 
Sååå roligt !
 
 
Zzzzzzzzzzzzzzzzz !
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hello, Froggie! Det är ju nästan mina hemtrakter... :-) Jag var ute och sprang i Hagaparken senast igår - superfin dag, 20 grader och allt som man har längtat efter så länge. Tänk att bara sol, ljus, knoppar på träden kan förändra hela världen... Isn't it just lovely? Ciao!

Svar: Saker förändras över tiden. Jag minns väl när jag var i Hagaparken i förra mars. Jag såg några människor att springa på snö och is, "det är helt tokigt. Hur gör de det på is?", tänkte jag till själv. Däremot verkar den vara en jättetrevlig och fin plats för att springa och promenera...i sommaren. Och den kronprinsessan är lyckliga att bo i sitt slott i denna fina park. Perfekt för sin lilla dotter att leva och växa som a fairy tale princess.

Otroligt att tänka att det Är 20 grader hos dig. Allt i Stockholm måste vara underbar på sommaren, säker jag. Men världen är stor, mycket stor.

Hoppas allt blir bra med dig och din familj och din lilla ängel Är ok efter operationen och hon har ingen problem nu !
FredVisgot

2013-05-08 @ 19:42:55
Postat av: Casia

Jag springer aldrig (utomhus) om vintern - men vill man göra det, finns det tydligen speciella skor med piggar (för att man inte ska ramla). Men oavsett - Hagaparken är superfin, jag gillar den mest när jag springer väldigt tidigt på morgonen, då det bara är jag och the birds (och kanske några andra galningar också, jag ser dem inte) on the road :-)

Jag hade faktiskt med prinsessan Viktoria, hennes man och lilla dotter ombord the other day - de var supertrevliga och down to earth.

Värmen håller i sig och lyser upp Stockholm, yes! Men du har rätt - världen är stor och det finns många platser som jag gärna skulle vilja besöka... One day :-)

Min lilla Ängel har det bra och är min lilla "andra hälft" :-) Djur är visserligen inte människor, men ibland är de... bättre än människor.

Hoppas att allt är bra med dig och din familj, hälsa din syster från mig, si? Ha en lovely kväll, Froggie - I am off to work! Ciao!

Svar: Här blir det soliga dagar omväxlande med dagar av moln och regn. Det är helt onormalt, för Bordeaux i synnerhet.


Det blir så trist nÄr en djur Är sjuk. Denna orsakar smärta i hjärtat.


Bonne soirée
FredVisgot

2013-05-12 @ 19:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0