Blommor i mitten av februari !


 
 
 
 
Två veckor redan. Det är verkligen inte snö men blommor. Några träden har blommor i mitten av februari. Ingen vinter i år !
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj... Väldigt vackert men samtidigt väldigt oroande. Vad gömmer sig bakom skönheten? Vart är mother earth på väg egentligen? Klimatförändringar är ju inte några good news in the long run :-O

Det är nästan samma sak här - inga blommor på träden men i mitten av februari fanns det blommor på marken... Och vintern har egentligen lyst med sin frånvaro hela vintern.

Ha en lovely helg, Froggie!

Svar: Ärligt talat, jag tror inte nu på teorin om global uppvärmning som vissa minoritetsgrupper vill få oss att tro, att känna sin att skyldiga. I am skeptical. Det är som man säger att våldet ökar efter att ha sett nyheterna, läst tidningar, lyssnatt på radio, osv. Världens befolkning ökar och det är en fråga om proportionalitet. De tekniska medel är mer utvecklade i vår tid, så blir nyheten spreds över hela världen på ett ögonblick.

När det finns en tyfon, så blåser vinden på 30 meter per sekund, vilket är 10.000 gånger starkare än en atombomb. Trots framträdanden, har naturen alltid varit och kommer att vara starkare än oss, dödliga människor.

I Frankrike har inget hemlös dött denna vinter i år. Ingen vinter i Sverige, du har fåttmindre koffein i din kropp än tidigare år, menar du? ;-)
FredVisgot

2014-03-01 @ 09:47:50
Postat av: Casia

Hehe, well - koffeindosen är nog densamma (bara andra anledningar till att den behövs)! :-)

Naturen är en oerhört stark kraft - den är odödlig, på sitt sätt. På gott och ont så att säga.

Ha en lovely dag Froggie - här är det sol och hela 12 grader idag (ska det vara, säger väderleksrapporten). Yeey!

Svar: De två sista åren var jag i Sverige i mars och det var minusgrader (med fryst och glattis). I år är jag inte i Stockholm, och du säger det är 12 grader i mars (Jag är säker på att om jag drar till Stockholm i morgon då blir det en snöstorm med frysande regn). Jag tänker att, öh ... svenskar skulle kunna tacka mig för de här12 grader över noll. Just 20 °C here :-)
FredVisgot

2014-03-09 @ 09:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0