Polsk amistrzem świata ~ 21/09/2014


 
 
Siatkarzy: Polska mistrzem świata ! 3:1 w finale z Brazylią :-) :-) :-)
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, där ser man! Trodde att det var fotboll först, men sen läste jag att det var...nåt med en boll, i alla fall :-) Ha en lovely dag, Froggie!

Svar: Jag var överlycklig. Polen blev världsmästare efter att ha vunnit mot Frankrike, Brasilien, Ryssland (notthe vet rent spel), Tyskland (explosion av glädje!). Och sedan har Michał Kwiatkowski, fått rätten att bära den regnbågsfärgade världsmästartröjan - i cykling. Polen är den bästa ekonomin i Europa med Tyskland. Jag stannar inte för att säga att Polen var en stormakt i Europa i det förflutna och det kommer återigen bli en stormakt på den gamla kontinenten. Europa behöver polacker. Polen är redan ledande av länderna i det forna östblocket i EU, och inte bara i Visegrádgruppen. The great red-white eagle spreads its wings to fly over Europe, wkrótce ...
Solen skiner hela tiden och det blir aldrig under 23 grader här. Piloter säger att flyga över Polen den 1 november (i kvällen) är ett magiskt ögonblick. Alla kyrkogårdar i Polen är upplyst av tusentals ljus på gravarna.Idag besökte jag min mormor, inget ljus som i Polen, men några blommor :-)
FredVisgot

2014-09-22 @ 09:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0