En sen eftermiddag med systern !



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir ! Jag och min din lillasyster var tillsammans i eftermiddag (och en del av kvällen också). Vi fixade hos hennes lägenhet tills kl. 19:45. Sedan behövde vi andas efter det och tog en trevlig promenad. Syrran ville byta kläder för att hon bar/hade gamla kläder på henne (hon brukar att byta kläder fem-sex gånger om dagen - les femmes !), sminka sig och kamma håret. "Vill du flirta med träden, eller något?" sa jag. Nej, nej, ni (kvinnor) behöver mininum tre timmar för att vara redo ;-) och jag kunde inte vänta. Vi pratade, pratade, pratade, osv...

               
                                Syrran promenerade med mig. Vilken modig tjej hon är !  

Christelle hälsar dig och skickar massor av pussar till dig. Tusen pussar, sa hon. Inte 999 eller 1001 men 1000 och hon skämtar aldrig med det :-) 

                                       -------   -------   -------   -------   -------   -------   -------

               

Bonne nuit, ma douce et belle petite princesse. Fais de beaux rêves - Dobranoc miłych snów, mój Aniołeczeka !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe. Kvinnor är märkliga varelser, eh? Men det märkliga är nåt som endast är oss förunnat och därmed svårt att ge en förklaring av... Hälsa tillbaka till din kära sis och önska henne en lovely dag samt en lovely kommande helg!

2011-04-28 @ 13:46:57
Postat av: FredVisgot

Jag håller med dig och du är deras drottning :-) En drottning som gör mig helt galen - Pomocy ! Kvinnors världen och dess mysterier.

2011-04-28 @ 15:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0